Представяне на ортопедична възглавница Visco 652

 

Ортопедична възглавница Visco classic / Variteks 652, размер 55 x 40 x 10 cm.


  • Има ортопедичен ефект,
  • Облекчава цервикалната част на гръбначния стълб,
  • Премахва умората,
  • Нормализира кръвното налягане,
  • Облекчава главоболието и болките в гърба,
  • Осигурява пълен приток на кръв през съдовете на шията.
Калъфката на ортопедичната възглавница е изработена от бамбукови дървесни влакна. Бамбуковите влакна са с много добра вентилация и абсорбират влагата много по добре от памука. Това придава на тъканта свежест. В допълнение, той има антибактериални свойства и е способен да абсорбира неприятни миризми. Пълнеж за възглавници (Visco) - монолитен блок, изработен от чувствителния към топлината материал Visko, който има „мемори памет“, лесно приема и поддържа форма под влияние на теглото и топлината в местата, където се допират главата и шията.

Характеристики на Visco 652:
  • Умерено мека.
  • Хипоалергенна.
  • Хипервентилираща.
Показания и терапевтичен ефект:
Идеален ортопедичен продукт за хора, страдащи от хронични заболявания на шийния и гръден гръбначен стълб (остеохондроза, остеоартрит, миозит, мигрена и др.).

Разтоварване на костно-хрущялния и лигаментния апарат на шийния отдел на гръбначния стълб.

Възглавницата на Variteks води до пълно отпускане на мускулите на шията и раменния пояс.

Състав: 80% бамбук, 20% полиестер.

Измиване и почистване:
Покритията могат да се мият с ръчно в топла вода при температура 30 ° C със сапун, не търкайте силно. Прекалено гореща вода, почистващи препарати, съдържащи хлор, и машинно пране са забранени. Не изтисквайте. Изсушете с кърпа на стайна температура.

Размер на възглавницата: 55 x 40 x 10 cm.

Допълнителна информация:
Материалът Visco е температурно чувствителен материал с отворени клетки, който прецизно приема формата на вашето тяло. Разработен е като виско-еластичен материал с висока плътност, бавно възстановяващ форма, чувствителен към температура материал, за да намали претоварването на астронавтите от НАСА по време на космически полет. Милиарди отворени клетки се движат под тежестта на тялото ви, поддържайки го, когато е необходимо, което помага за намаляване на налягането.

Този невероятен материал използван във ортопедичните възглавници на от серия V-Teks на марка Variteks реагира на температурата и приема точната форма на тялото ви, отпуска мускулите и осигурява уникален комфорт.

За да научите повече или закупите ортопедична възглавница, моля посетете нашият онлайн магазин: Спорт и Здраве

Или директно чрез кординатите по-доло:
🌐 sportizdrave.com  📞 0898 349 860   📧 nik_ex@abv.bg

Коментари

Популярни публикации