Маска - протектор за нос Variteks 260



Благодарение на уникалния си дизайн маската пасва на всяко лице и е предназначена както за мъже, така и за жени. Носенето на маска е с цел да предпазва носа от наранявания по време на спорт, не само в случай на предишно нараняване, но и превантивно, когато рискът от счупване или увреждане на носа е голям.


Често можем да наблюдаваме носенето на подобни маски от спортистите в баскетболни или футболни мачове. Маската често е необходим елемент от екипировката на атлетите. Следователно носенето на защитна маска ще даде на играча по-голямо чувство на увереност и сигурност, когато играе баскетбол или футбол. Маската има ергономична форма, лесно се слага и преди всичко предпазва голяма част от лицето от външни заплахи, които могат да доведат до нараняване по време на мач.

В професионалния спорт нараняванията са неразделен елемент от спортните постижения. Повредените части на лицето трябва да бъдат защитени възможно най-много, за да може играчът да се върне във форма и благополучие възможно най-скоро, без да напуска играта. Имайки това предвид, защитната маска е проектирана да ви позволи да играете въпреки нараняванията на лицето.

Ергономичността на материала, от който е направена маската, е много важна, като се има предвид лицето. Оптимизираната система за закрепване и удобният материал за носене са важни критерии при тези видове продукти. Това ви позволява да увеличите производителността и ефективността по време на игра и в същото време максимална защита.

Защитната маска не пречи на движенията на главата и не пречи на ъгъл на видимост. Играта протича нормално и играчът не изпитва стрес.

Приложения:

  • Като протектор за нос, когато спортувате, в спорт които не използвате каска.
  • За предпазване на отслабения нос след наранявания, предотвратява по-нататъшни наранявания.
  • Използва се за защита след ринопластика.


Характеристики на продукта:

Благодарение на еластичните каишки можете да регулирате маската според формата на лицето си. Маската е изработена от термопластичен поликарбонат. Меките подложки гарантират комфорт при носене. Прозрачният корпус осигурява нормална видимост във всички посоки.

Преди да приложите продукта, поставете подложки на челото и бузите и се уверете, че носът ви е в безопасност. Регулирането на размера се извършва с помощта на еластичните каишки.


Маската не трябва да се излага на пряка слънчева светлина, прах или влажност. Продуктът трябва да се носи както е показано на снимката на опаковката.
Използвайте според указанията на Вашия лекар.
Винаги се консултирайте с лекар.
Ако се появи обрив, алергии, или болката се влошава, консултирайте се отново с лекар.

Маската Variteks 260 може да закупите от нашият онлайн магазин

Коментари

Популярни публикации