ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОРТЕЗИ ФИКСАТОРИ ЗА ПАЛЕЦA НА КРАК Variteks 510, 511

 

Едно от доста често срещаните заболяванията на краката ни е валгусната деформация на големия пръст, която възниква от носенето на тесни обувки и много висок ток, или носенето на обувки с неподходящ номер. Поради това пръстите на краката обикновенно са подложени на натиск и стрес от това че са в неестествено положение и това допринася за бурсита на големия пръст. Деформацията на ставата се придружава от прогресираща артроза. Валгусовата деформация може също да бъде свързана със странична плоскост и слабост на лигаментния апарат. В този случай 1-вата метатарзална кост започва да се придвижва навътре и първият пръст, държан от движещия мускул, се движи навън. Поради това главата й започва да образува туберкула. Затова на човек става трудно да носи каквито и да било обувки.

Ние от спорт и здраве имаме удоволствието да предложим на нашите скъпи клиенти викококачествени ортези фиксатори за големия пръст и които ще ви осигурят както превантивно задълбочаване на възникналия вече проблем така и при следоперативно лечение.

Модел Variteks 510 е изработен от еластичен, дишащ материал, ефективно поддържа температурния баланс на кожата, който има висока износоустойчивост, устойчивост на огъване и повреди. Използвана е твърда алуминиева подложка върху медиалната основа на стъпалото, за да се фиксира палеца заедно със стъпалото. Опората се фиксира към стъпалото с велкро закопчалки. Продуктът е прост и лесен за използване.

Модел Variteks 511 Основната опора има здрава пластмасова основа, която държи стъпалото и палеца в правилното положение по времето когато си почивате. Пластмасовата подложка е фиксирана с велкро лента, напрежението на която регулира отстраняването на палеца на стъпалото. Меката вътрешна облицовка намалява болката и прави лечението по-лесно. Напрежението на превръзката постепенно се засилва до пълно излекуване (корекция на деформацията на пръста).

И двете ортези, както и много други подобни продукти могат да бъда закупени от нашият онлайн магазин

Или директно чрез кординатите по-доло:
🌐 sportizdrave.com  📞 0898 349 860   📧 nikdinev@gmail.com

Коментари

Популярни публикации