Представяне - Pure nutrition BCAA 5000, 300 таблетки 2:1:1



Какво е BCAA 5000?


BCAA 5000 е базирана на доказателства спортна добавка с най доброто съотношение от верижно разклонени аминокиселини, която се абсорбира бързо и е идеална за преди, по време и / или след тренировка. BCAA 5000 е формулирана в съотношение 2: 1: 1 левцин / изолевцин / валин, което е идеалното BCAA да се приемат за:
  • Засилванена мускулния растеж и увеличаване на синтеза на мускулни протеини
  • Увеличаванена възстановяването и намаляване на умората
  • Поддържане на чистата телесна маса
  • Предотвратяване разпадането на мускулната тъкан по време на тренировка
  • BCAA5000 се предлага в удобна таблетна форма,
  • Без излишни добавки или захари
  • Pure Nutrition предлага BCAA 5000 в опции 75, 150 и 300 таб.
Ако търсите добавка на прах BCAA, Pure Nutrition предлага и BCAA Blast, който не съдържа нищо друго освен чисти BCAA, L-глутамин и витамин B-6 в девет различни плодови аромати.

BCAA5000 съдържа 5000 mg 2: 1: 1 BCAA във всяка порция. BCAA са ключови аминокиселини за подпомагане на възстановяването и засилване на синтеза на протеини (особено когато се приемат преди или след физически упражнения).

Увеличавайки синтеза на протеини, BCAA 5000 ви помага да изградите така желаната мускулна тъкан и да защитите натрупаните мускули от катаболизъм (разпадане) при тежка физическа активност и тренировки.

BCAA Pure 5000 помага за намаляване на умората и поддържа издръжливостта, така че да можете да се представите на високо ниво през цялата си тренировка.

BCAA 5000 е напълно отворен продукт (без патентовани смеси), което означава, че това, което виждате на етикета, е точно това, което получавате. Той също е направен в GMP съоръжение в Германия, като гарантира, че получавате продукт, който е мощен, чист и безопасен.
Науката за аминокиселините с разклонена верига BCAA 5000 осигурява 5000 mg аминокиселини с разклонеа верига 2: 1: 1 на порция. BCAA съдържат подклас есенциални аминокиселини, които са в изобилие в скелетната мускулна тъкан и играят неразделна роля в синтеза на протеини.

1 BCAA се считат за „съществени“, защото тялото ни не ги прави вътрешно, така че те трябва да се консумират от храна и / или допълват под формата на спортни добавки. Синтезът на мускулните протеини представлява процеса на изграждане на протеин от аминокиселини; този процес се инициира от комплекс от протеини, известни като mTOR протеинови комплекси.
Изследванията през последните години показват, че L-левцинът е като „запалването“ за ключови ензими в mTOR пътя.1 По-нататъшните открития показват, че L-левцинът стимулира синтеза на мускулен протеин в по-голяма степен, когато се консумира заедно с другите два BCAA (изолевцин и валин).
2 Нещо повече, изглежда, че L-изолевцинът е отговорен за засилване на неинсулинозависимия поглъщане на глюкоза в скелетната мускулна тъкан (чрез увеличаване на експресията на GLUT4), което води до запазване на чистата мускулна маса и насърчава загубата на мазнини.
4 Вече е известно, че добавянето с BCAA насърчава растежа на мускулите, инхибира разрушаването на мускулната тъкан, намалява треските след тренировка и дори може да засили загубата на мазнини.

Защо BCAA 5000 е най-добрата таблетна форма на BCAA BCAA 5000 е идеалната спортна добавка на таблетки с аминокиселини за силно активни хора и тези, които искат да повишат чистата мускулна маса и да се възстановят от физически упражнения. За разлика от много BCAA таблетни добавки, BCAA 5000 съдържа най-ефективното съотношение на аминокиселини с разклонена верига при доказана доза от 5000 mg на порция. Също така се произвежда в Германия при строги стандарти за контрол на качеството в cGMP съоръжение, за да се гарантира, че получавате само най-чистите и мощни BCAA. Как да използвате BCAA 5000 BCAA 5000 се приема най-добре преди, по време и / или след интензивни упражнения. Можете също така да го използвате между храненията, веднага след събуждане и преди лягане за допълнителни ползи. BCAA 5000 не е предназначен да замени здравословната, балансирана диета. BCAA 5000 FAQ Въпрос: Полза ли е BCAA 5000, ако вече консумирам високопротеинова диета? О: Да. BCAA 5000 съдържа аминокиселини в свободна форма, които изискват минимално храносмилане, което означава, че те бързо влизат в кръвообращението и се поемат от скелетните мускули. Протеинът, който консумирате от храната и добавките, изисква повече храносмилане, преди да можете ефективно да използвате аминокиселините за възстановяване и растеж на мускулите. Въпрос: Ще ми е от полза BCAA 5000, ако съм спортист по издръжливост? О: Със сигурност! BCAA са всъщност идеални за атлети за издръжливост (като участници в триатлон и маратон), тъй като тези аминокиселини могат да предотвратят разпадането на мускулната тъкан и да подпомогнат възстановяването по време на дълги пристъпи на аеробни упражнения. Препоръчваме да консумирате BCAA 5000

Разклонените аминокиселини на Pure Nutrition може да закупите от нашият онлай магазин: sportizdrave.com

Или директно чрез кординатите по-доло:
🌐 sportizdrave.com  📞 0898 349 860   📧 nik_ex@abv.bg

Коментари

Популярни публикации