Variteks NEXUS "спортно - ортопедична серия"

 

Спортът е неразделна част от съвременния човешки живот. В наше време да бъдем физически активни означава да бъдем успешни. Но физическата активност причинява различни по вид нараняване, натъртвания и разтяганя на меките тъкани.

Ние от sportizdrave.com подбрахме спортни ортези от големият асортимент на компанията "Variteks" и имаме удоволствието да Ви предложи специално проектирани продукти за спортисти от серия"NEXUS".

Ортезните продуктите за спорт от серията NEXUS са специално проектирани да отговарят на анатомичната структура на тялото.

Продуктите от тази серия са изработени от неопрен, и помага да се предотвратят или лекуват наранявания като мускулно натъртване или напрежение на сухожилията.

Неопренът осигурява нужната компресия за поддържане на увредената тъкан. За разлика от други еластични тъкани, той се разтяга във всички посоки, като не се простира извън посочения параметър.

Неопренът също е отличен изолатор, задържа топлината на тялото, излъчвано до засегнатата област, стимулира по-голямото кръвообращение и помага да се възстановите по-бързо.

Всички бандажи и ортези на NEXUS са с универсален размер. Поради специалния си дизайн и вид плат, той се регулира върху тялото.

Компанията "Variteks" и ние от лек.бг пожелаваме на нашите родни спортисти да постигнат високи спортни постижения с по-малко съпътстващи ги наранявания и травми.

Можете да видите разнообразие от спортни ортопедични продукти на Nexus, като отидете в секцията на нашият сайт: NEXUS

Или разгледате пълният асортимент на марка Variteks

Коментари

Популярни публикации