ПРЕДСТАВЯНЕ НА НЕОПРЕНОВА НАКОЛЕНКА VARITEKS 820


Variteks 820 е затворена ортеза за коляно. Наколенката от неопрен от серия SuperSupport  ви позволява да контролирате напълно движението в областта на патела, което се налага след счупвания или други наранявания при коляното. Използва се при терапия, изискваща задържане на висока температура (топлина) и в същото време компресия. Тази наколенна ортеза се използва като профилактично средство по време на упражнения за предотвратяване на разтягане на мускулите и ставите. Препоръчва се да се използва в периода на възстановяване след операция или след нараняване. Изработен от 4 мм неопрен.

Препоръчителна употреба при:
- по време на тренировка;
- по време на рехабилитация след операция и наранявания;
- при нужда от компресия в областа на коляното.


Продуктите SUPER SUPPORT са произведени от неопрен, който помага за предотвратяване на наранявания както и мускулни и сухожилните напрежения.

Бандажа за коляно SuperSupport 820 на Variteks е от затворен тип и е изработен от опъната неопренова материя, която дава ефект на компресия и затопляне. Variteks 820 се използва при проблеми, свързани с изместване на коленната капачка, възпаление на връзките, възпаление на колянната става и др. Ортезата за коляното е с дебелина 4 мм, приляга плътно на крака, което дава възможност да се носи свободно и невидимо под дрехите.

Равномерно компресиране: Неопренът осигурява подкрепа за натиска на увредената тъкан, защото за разлика от еластичната, тя се разтяга във всички посоки, докато се разтегне до краен предел.
Задържане на топлина: Неопренът е отличен топлоизолатор, който задържа топлината, отделяна от тялото в увредената зона, стимулирайки повишеното кръвообращение и осигурявайки бързо възстановяване.

Вътрешната повърхност е изработена от трикотаж, състоящ се от 100% памук, който предотвратява подхлъзване по тялото, осигурява абсорбиране на пот и циркулация на въздуха.
Възможно е ръчно измиване на бандажа за коляно, като това трябва да става без търкане в лек разтвор от почистващ препарат. Изсушете наколенката при стайна температура например върху кърпа. Не излагайте на пряка слънчева светлина.

Размери и номерация: Variteks 820:

Обиколка на коляното (см)     30 - 34     34 - 38     38 - 42     42 - 46     46 - 50
Размер (интернационален)          S             M              L             XL         XXL


Комфорт: Продуктите SUPER SUPPORT са специално проектирани за комфорт на тялото.

Може да разгледате други модели спорно-медицинска ортеза или да поръчате тази от този линк: цекни

Или директно чрез кординатите по-доло:
🌐 sportizdrave.com  📞 0898 349 860   📧 nik_ex@abv.bg


Коментари

Популярни публикации